gratis masterclass

wat zijn de 8 grootst mogelijke verspillingen binnen uw bedrijf?

28-09-2022

10:00 uur

TIMWOODS wie/wat is dat?


De populairste aanpak voor het analyseren van de mate van waste – in het Nederlands: verspilling – is het zogeheten ‘TIMWOODS’-model. Dit model werd in de jaren 80 ontwikkeld door Toyota, een van de grondleggers van de lean-methodiek. Hoewel de aanpak sindsdien is doorontwikkeld en volwassen is geworden – onder meer nieuwe benaderingen zoals agile en six sigma zijn vandaag de dag in de aanpak verweven – heeft het TIMWOODS-model altijd zijn relevantie behouden.

TIMWOODS staat voor de acht verschillende typen waste die onderscheiden kunnen worden, te weten: Transportation (transport), Inventory (voorraad), Motion (beweging), Waiting (wachten), Overproduction (overproductie), Overprocessing (oververwerking), Defects (gebreken) en Skills (vaardigheden). Experts van Supply Value, een adviesbureau gespecialiseerd in onder meer lean werken, zetten uiteen waar ieder van deze zeven thema’s voor staat en geven enkele voorbeelden uit de praktijk.

wat zeggen anderen over deze masterclass?


SCRUM training

Bij Ellevate organiseren we trainingen en events voor vrouwelijke IT-professionals. Hier ontstond de behoefte aan een SCRUM training. Zo kwamen we bij Debby terecht.Het was fijn om met Debby deze training te doen. Ze heeft een hele pragmatische aanpak, ze past de training echt aan naar de behoefte van de klant. Daarnaast heeft ze heel veel ervaring waardoor ze veel praktijk voorbeelden kon gebruiken in haar training. Hierdoor wordt het niet een heel theoretische verhaal maar een levendige training.

profile-pic
Dineke Ringle Meijers
Co-founder at Ellevate

Over Mij

Mijn naam is Debby Eekman, ik ben SCRUM en LEAN coach/trainer. Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productiviteit leveren. Dat projecten en processen continue verbeteren en meet (klant) waarde opleveren, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transparantie en zonder stress!

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .