gratis e-book

de 5 basisregels naar procesverbetering


5 Simpele regels om LEAN binnen je bedrijf toe te passen.

5 tips over waarde creatie en flow binnen je organisatie


Steeds vaker hoor je de term LEAN,  maar wat betekend dit nu eigenlijk, ‘LEAN werken’? Wat is LEAN?

LEAN is geen afkorting, maar een engels woord voor slank, afgetraind. Maar wat heeft dat nu met uw bedrijf te maken.

Met LEAN kunt u er voor zorgen dat uw processen strak op elkaar zijn afgesteld, er geen verspillingen ontstaan.

LEAN is een manier van werken waarbij alles en iedereen in de organisatie zich richt op de klan, de klantwaarde en de klantervaring!

Zet grote verbeter stappen in verminderen van kosten, verbeteren van werkplezier, kwaliteit en productiviteit met de LEAN technieken!

wat leer je?


wat is lean?

Kennis en begrip van (de impact van) lean principes.

Op praktische wijze in aanraking komen met de basisprincipes van lean

klantwaarde en flow

Lean leiderschap: waarden, principes en gedrag

Proceswet: primaire processen meetbaar beter

Klantwaarde – Hoe bereik ik dat

inzicht en overZicht

Verspreiding en borging van verbeterkennis

Achtergrond lean en basiskennis lean principes en methoden

continu verbeteren

Verbeteringen bereiken dankzij scherpe focus op de juiste doelen

Rollen, taken en sturing in een lean organisatie

Everything should be made as simple as possible, not simpler. 

Albert Einstein

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg


Alleen door continu verbeteren, focus en actief luisteren, kun je meer klantwaarde creeren en je bedrijf processen verbeteren.

“Ik haal nog steeds de servicegraagd van de klant niet”


“Onze servicegraad blijft telaag, ondanks meerdere progingen. Ik heb mensen aangenomen, met mijn personeel gepraat, ze werken echt allemaal erg hard maar het lukt ons niet om de servicegraad van de klant te behalen.”

Projecten lopen uit en communicatie is slecht


"Bij veel projecten heb ik geen zicht op wat er precies gebeurd en hoor ik issues veelte laat, soms pas als de aanpassing al in productie is genomen. Hierdoor duren de projecten veel langer dan gepland en worden ze dus ook een stuk duurder dan beraamd."

Ik heb een hoog ziekte verzuim, overwerkt!


"Steeds meer mensen binnen mijn bedrijf melden zich ziek ( overwerkt, burn-out) doordat de werkdruk te hoog is. Ik snap er niets van, ik doe heel veel om te verbeteren en dingen beter en soepeler te laten verlopen. Wat kan ik nog meer doen?"

wat zeggen anderen over dit e-book?


Scrum trainer waarbij de lessen plezierig en leerzaam zijn

Zoek je een Scrum trainer waarbij de lessen plezierig en leerzaam zijn, dan is Debby de persoon bij wie je moet zijn. Haar lessen gaven een hoop inzicht in de theorie en zij wist het duidelijk in praktijksituaties te vertalen. De opgedane kennis is dankzij haar manier van lesgeven makkelijk toe te passen in de praktijk. Dankjewel voor de kennisdeling!

profile-pic
Abraar Jagga
Mendix developer

TESTIMONIAL -PSM-II training

Fijne training met een hoop ervaring en kennisdeling. Voldoende ruimte om ook je eigen ervaring en vragen te stellen of een Casus voor te leggen.Duidelijke praktijk gerichte voorbeelden, een goede voorbereiding op het PSM-II examen

profile-pic
Rik van Delden
Scrum Master

mijn terugblik op de PSM-II training

Ik vond het allereerst een heel interessante training (zowel online als fysiek). Ik vind dat deze training absoluut een waarde zal hebben in mijn toekomst als Scrum master. Betreft de E learning vond ik de hoofdstukken heel duidelijk en heeft mij enorm veel geholpen, ook omdat ik al wat ervaring heb als Scrum master en door de Nederlandse taal was alles ook stuk duidelijker. Tijdens de tweede trainingsdag vond ik het prettig dat ik telkens een korte, bondige uitleg kreeg, samen de hoofdstukken hebben doorgenomen en even met elkaar konden sparren. Daardoor kon ik me goed voorbereiden op het oefenexamen. Tijdens en na het maken van het oefenexamen merkte ik waar ik tegen aan liep, maar door de duidelijke feedback was ik wel goed voorbereid op het echte examen. Met trots kan ik zeggen dat ik het examen heb behaald en wil jou nogmaals hiervoor bedanken."Kort gezegd", deze training kan ik zeker iedereen aanraden. Groet,Oussama

Over mij

Ik ben Debby Eekman, ik ben LEAN expert.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams, om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productiviteit leveren. Mensen in hun kracht zetten!

Projecten en processen blijven verbeteren en meer (klant) waarde, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transparantie en zonder stress!

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .