gratis e-book

de 5 basisregels naar procesverbetering


5 Simpele regels om LEAN binnen je bedrijf toe te passen.

5 tips over waarde creatie en flow binnen je organisatie


Steeds vaker hoor je de term LEAN,  maar wat betekend dit nu eigenlijk, ‘LEAN werken’? Wat is LEAN?

LEAN is geen afkorting, maar een engels woord voor slank, afgetraind. Maar wat heeft dat nu met uw bedrijf te maken.

Met LEAN kunt u er voor zorgen dat uw processen strak op elkaar zijn afgesteld, er geen verspillingen ontstaan.

LEAN is een manier van werken waarbij alles en iedereen in de organisatie zich richt op de klan, de klantwaarde en de klantervaring!

Zet grote verbeter stappen in verminderen van kosten, verbeteren van werkplezier, kwaliteit en productiviteit met de LEAN technieken!

wat leer je?


wat is lean?

Kennis en begrip van (de impact van) lean principes.

Op praktische wijze in aanraking komen met de basisprincipes van lean

klantwaarde en flow

Lean leiderschap: waarden, principes en gedrag

Proceswet: primaire processen meetbaar beter

Klantwaarde – Hoe bereik ik dat

inzicht en overZicht

Verspreiding en borging van verbeterkennis

Achtergrond lean en basiskennis lean principes en methoden

continu verbeteren

Verbeteringen bereiken dankzij scherpe focus op de juiste doelen

Rollen, taken en sturing in een lean organisatie

Everything should be made as simple as possible, not simpler. 

Albert Einstein

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg


Alleen door continu verbeteren, focus en actief luisteren, kun je meer klantwaarde creeren en je bedrijf processen verbeteren.

“Ik haal nog steeds de servicegraagd van de klant niet”


“Onze servicegraad blijft telaag, ondanks meerdere progingen. Ik heb mensen aangenomen, met mijn personeel gepraat, ze werken echt allemaal erg hard maar het lukt ons niet om de servicegraad van de klant te behalen.”

Projecten lopen uit en communicatie is slecht


"Bij veel projecten heb ik geen zicht op wat er precies gebeurd en hoor ik issues veelte laat, soms pas als de aanpassing al in productie is genomen. Hierdoor duren de projecten veel langer dan gepland en worden ze dus ook een stuk duurder dan beraamd."

Ik heb een hoog ziekte verzuim, overwerkt!


"Steeds meer mensen binnen mijn bedrijf melden zich ziek ( overwerkt, burn-out) doordat de werkdruk te hoog is. Ik snap er niets van, ik doe heel veel om te verbeteren en dingen beter en soepeler te laten verlopen. Wat kan ik nog meer doen?"

wat zeggen anderen over dit e-book?


SCRUM training

Bij Ellevate organiseren we trainingen en events voor vrouwelijke IT-professionals. Hier ontstond de behoefte aan een SCRUM training. Zo kwamen we bij Debby terecht.Het was fijn om met Debby deze training te doen. Ze heeft een hele pragmatische aanpak, ze past de training echt aan naar de behoefte van de klant. Daarnaast heeft ze heel veel ervaring waardoor ze veel praktijk voorbeelden kon gebruiken in haar training. Hierdoor wordt het niet een heel theoretische verhaal maar een levendige training.

profile-pic
Dineke Ringle Meijers
Co-founder at Ellevate

leuk en informeel

De SRUM training van Debby Eekman heb ik ervaren als leuk en informeel. Dat maakte de training voor mij zeer effectief. Er vond veel interactie plaats, waardoor de materie geen moment saai werd. Ik heb echt het gevoel dat ik SCRUM nu goed begrijp. Als Resultaat heb ik dan ook mijn PSM1 Certificaat weten te behalen.

profile-pic
Raul Oosterlen
Mendix developer

SCRUM Master PSM-I training

Ik ben ontzettend blij dat ik gekozen heb de training PSM 1 te volgen bij Debby.Zij geeft duidelijke uitleg, heeft overzichtelijke sheets ( powerpoint presentaties) en oefentoetsen waar ik heel veel aan heb gehad.De guide die ik van haar heb gehad om mij voor te bereiden op mijn examen, was een goeie richtlijn, niet overdreven lang, allemaal hoogtepunten.Door Debby ben ik nog overtuigd geraakt een switch te maken in mijn carrière naar Scrummaster.Haar trainingen zijn duidelijk, overzichtelijk, interessant, NIET slaap verwekkend of saai.Ze legt op leuke manier uit wat Scrummaster inhoud en wat erbij komt kijken.Ik ben zeker van plan in de toekomst nog meer trainingen bij haar te zullen volgen. Groetjes Romina

profile-pic
Romina Gunputsing
Export Agent

Over mij

Mijn naam is Debby Eekman, ik ben SCRUM en LEAN coach/trainer.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productieviteit leveren. Dat projecten en processen continue verbeteren en meet (klant) waarde opleveren, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transaparantie en zonder stress!

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .