gratis e-book

de 5 redenen waarom SCRUM wél werkt


"de beste ideeën zijn de eenvoudigste."

5 Redenen waarom SCRUM wél werkt


"SCRUM werkt toch niet bij ons"! Dit hoor ik zo vaak

Iedereen is uniek en dat is je bedrijf ook, maar als je de SCRUM methodieken goed toepast weet ik zeker dat SCRUM ook bij jou gaat werken

Met de SCRUM methodologie kun je echt tijd en geld besparen. Je projecten worden sneller, beter, transparant en met aanzienlijk minder stress opgeleverd.

En..oh ja.. had ik dat al gezegd? Je projecten zullen ook op tijd af zijn en meer klantwaarde opleveren.

Wil je weten hoe? Lees dan deze 5 - GRATIS - tips!

wat leer je?


wat is SCRUM?

Kennis en begrip van SCRUM

Op praktische wijze in aanraking komen met de basisprincipes van SCRUM

Wat zijn de elementen

Hoe werkt SCRUM?

Wat zijn de elementen en regels waar wij ons aan moeten houden om het te laten slagen

inzicht en overZicht

Transparantie

Teamwork

SCRUM events

Backlog

continu verbeteren

Door steeds samen met het team te kijken naar:

Wat ging er goed

Wat kan er beter

Blijf je continu verbeteren en je team versterken.

Everything should be made as simple as possible, not simpler. 

Albert Einstein

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg


Alleen door continu verbeteren, focus en actief luisteren, kun je meer klantwaarde creeren en je bedrijf processen verbeteren.

“Ik haal nog steeds de servicegraagd van de klant niet”


“Onze servicegraad blijft telaag, ondanks meerdere progingen. Ik heb mensen aangenomen, met mijn personeel gepraat, ze werken echt allemaal erg hard maar het lukt ons niet om de servicegraad van de klant te behalen.”

Veel van mijn mensen lopen op hun 'tandvlees'


"Het lijkt niet uit te maken hoeveel mensen ik aanneem. Veel mensen lopen op hun 'tandvlees' en vallen met bosjes om. Teveel projecten die uitlopen waardoor de werkdruk continu te hoog is. Er moet toch een manier zijn waardoor het ons wel gaat lukken"

de projecten lopen stroperig, net als de communicatie


"Het lijkt wel of niemand meer met elkaar kan werken of communiceren. Er gaat zoveel mis hierdoor. Projecten zijn niet op tijd af of de klant is niet tevreden omdat hij niet krijgt waar hij om heeft gevraagd"

wat zeggen anderen over dit e-book?


SCRUM training

Bij Ellevate organiseren we trainingen en events voor vrouwelijke IT-professionals. Hier ontstond de behoefte aan een SCRUM training. Zo kwamen we bij Debby terecht.Het was fijn om met Debby deze training te doen. Ze heeft een hele pragmatische aanpak, ze past de training echt aan naar de behoefte van de klant. Daarnaast heeft ze heel veel ervaring waardoor ze veel praktijk voorbeelden kon gebruiken in haar training. Hierdoor wordt het niet een heel theoretische verhaal maar een levendige training.

profile-pic
Dineke Ringle Meijers
Co-founder at Ellevate

PSM-I training

Het was echt fijn om met je te praten, te sparren, ideeën met je uit te wisselen over mijn toekomst en rol als scrum master.Hartstikke bedankt voor de training, ik heb ongelofelijk veel geleerd, en ga dit ook direct in praktijk brengen.Op naar PSM-I examen (en daarna voor de PSM-II)

profile-pic
Oussama Asbaâ
Scrum Master | Web Developer

leuk en informeel

De SRUM training van Debby Eekman heb ik ervaren als leuk en informeel. Dat maakte de training voor mij zeer effectief. Er vond veel interactie plaats, waardoor de materie geen moment saai werd. Ik heb echt het gevoel dat ik SCRUM nu goed begrijp. Als Resultaat heb ik dan ook mijn PSM1 Certificaat weten te behalen.

profile-pic
Raul Oosterlen
Mendix developer

Over mij

Ik ben Debby Eekman, ik ben LEAN expert.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams, om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productiviteit leveren. Mensen in hun kracht zetten!

Projecten en processen blijven verbeteren en meer (klant) waarde, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transparantie en zonder stress!

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .