gratis e-book

Waarom Scrum


"Als je doet wat je deed, Krijg je wat je kreeg"

Waarom Scrum


"SCRUM is lastig en kost teveel tijd"! Dit hoor ik zo vaak als reden om Scrum niet te gebruiken

Iedereen is uniek en dat is je bedrijf ook, maar als je de SCRUM methodieken goed toepast weet ik zeker dat SCRUM ook bij jou gaat werken

Met de SCRUM methodologie kun je echt tijd en geld besparen. Je projecten worden sneller, beter, transparant en met aanzienlijk minder stress opgeleverd.

En..oh ja.. had ik dat al gezegd? Je projecten zullen ook op tijd af zijn en meer klantwaarde opleveren en daarnaast zullen je teamleden meer plezier en meer eigenaarschap hebben.

Ik zeg win-Win!

Wil je weten hoe? Lees dan deze 16 redenen - GRATIS !

wat leer je?


wat is SCRUM?

Kennis en begrip van SCRUM

Op praktische wijze in aanraking komen met de basisprincipes van SCRUM

Wat zijn de elementen

Hoe werkt SCRUM?

Wat zijn de elementen en regels waar wij ons aan moeten houden om het te laten slagen

inzicht en overZicht

Transparantie

Teamwork

SCRUM events

Backlog

continu verbeteren

Door steeds samen met het team te kijken naar:

Wat ging er goed

Wat kan er beter

Blijf je continu verbeteren en je team versterken.

Everything should be made as simple as possible, not simpler. 

Albert Einstein

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg


Alleen door continu verbeteren, focus en actief luisteren, kun je meer klantwaarde creeren en je bedrijf processen verbeteren.

“Ik haal nog steeds de servicegraagd van de klant niet”


“Onze servicegraad blijft telaag, ondanks meerdere progingen. Ik heb mensen aangenomen, met mijn personeel gepraat, ze werken echt allemaal erg hard maar het lukt ons niet om de servicegraad van de klant te behalen.”

Veel van mijn mensen lopen op hun 'tandvlees'


"Het lijkt niet uit te maken hoeveel mensen ik aanneem. Veel mensen lopen op hun 'tandvlees' en vallen met bosjes om. Teveel projecten die uitlopen waardoor de werkdruk continu te hoog is. Er moet toch een manier zijn waardoor het ons wel gaat lukken"

de projecten lopen stroperig, net als de communicatie


"Het lijkt wel of niemand meer met elkaar kan werken of communiceren. Er gaat zoveel mis hierdoor. Projecten zijn niet op tijd af of de klant is niet tevreden omdat hij niet krijgt waar hij om heeft gevraagd"

wat zeggen anderen over de training?


TESTIMONIAL -PSM-II training

Fijne training met een hoop ervaring en kennisdeling. Voldoende ruimte om ook je eigen ervaring en vragen te stellen of een Casus voor te leggen.Duidelijke praktijk gerichte voorbeelden, een goede voorbereiding op het PSM-II examen

profile-pic
Rik van Delden
Scrum Master

duidelijk beeld wat SCRUM inhoud

Hartelijk dank voor je gratis e-book "5 redenen waarom SCRUM wél werkt.Het is duidelijk, overzichtelijk en heel goed te volgen. Je maakt je standpunten heel duidelijk.Ik ben door het lezen tot de conclusie gekomen om voor een SCRUM-training te gaan, ben er gemotiveerd.Dankjewel voor alle informatie het geeft een duidelijk beeld wat SCRUM inhoud.Groetjes,Romina

profile-pic
Romina Gunputsing
Export Agent

PSM-I training

Het was echt fijn om met je te praten, te sparren, ideeën met je uit te wisselen over mijn toekomst en rol als scrum master.Hartstikke bedankt voor de training, ik heb ongelofelijk veel geleerd, en ga dit ook direct in praktijk brengen.Op naar PSM-I examen (en daarna voor de PSM-II)

profile-pic
Oussama Asbaâ
Scrum Master | Web Developer

Over mij

Mijn naam is Debby Eekman, ik ben SCRUM en LEAN coach/trainer.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productieviteit leveren. Dat projecten en processen continue verbeteren en meet (klant) waarde opleveren, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transaparantie en zonder stress!

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .