gratis e-book

Waarom Scrum


"Als je doet wat je deed, Krijg je wat je kreeg"

Waarom Scrum


"SCRUM is lastig en kost teveel tijd"! Dit hoor ik zo vaak als reden om Scrum niet te gebruiken

Iedereen is uniek en dat is je bedrijf ook, maar als je de SCRUM methodieken goed toepast weet ik zeker dat SCRUM ook bij jou gaat werken

Met de SCRUM methodologie kun je echt tijd en geld besparen. Je projecten worden sneller, beter, transparant en met aanzienlijk minder stress opgeleverd.

En..oh ja.. had ik dat al gezegd? Je projecten zullen ook op tijd af zijn en meer klantwaarde opleveren en daarnaast zullen je teamleden meer plezier en meer eigenaarschap hebben.

Ik zeg win-Win!

Wil je weten hoe? Lees dan deze 16 redenen - GRATIS !

wat leer je?


wat is SCRUM?

Kennis en begrip van SCRUM

Op praktische wijze in aanraking komen met de basisprincipes van SCRUM

Wat zijn de elementen

Hoe werkt SCRUM?

Wat zijn de elementen en regels waar wij ons aan moeten houden om het te laten slagen

inzicht en overZicht

Transparantie

Teamwork

SCRUM events

Backlog

continu verbeteren

Door steeds samen met het team te kijken naar:

Wat ging er goed

Wat kan er beter

Blijf je continu verbeteren en je team versterken.

Everything should be made as simple as possible, not simpler. 

Albert Einstein

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg


Alleen door continu verbeteren, focus en actief luisteren, kun je meer klantwaarde creeren en je bedrijf processen verbeteren.

“Ik haal nog steeds de servicegraagd van de klant niet”


“Onze servicegraad blijft telaag, ondanks meerdere progingen. Ik heb mensen aangenomen, met mijn personeel gepraat, ze werken echt allemaal erg hard maar het lukt ons niet om de servicegraad van de klant te behalen.”

Veel van mijn mensen lopen op hun 'tandvlees'


"Het lijkt niet uit te maken hoeveel mensen ik aanneem. Veel mensen lopen op hun 'tandvlees' en vallen met bosjes om. Teveel projecten die uitlopen waardoor de werkdruk continu te hoog is. Er moet toch een manier zijn waardoor het ons wel gaat lukken"

de projecten lopen stroperig, net als de communicatie


"Het lijkt wel of niemand meer met elkaar kan werken of communiceren. Er gaat zoveel mis hierdoor. Projecten zijn niet op tijd af of de klant is niet tevreden omdat hij niet krijgt waar hij om heeft gevraagd"

wat zeggen anderen over de training?


leuk en informeel

De SRUM training van Debby Eekman heb ik ervaren als leuk en informeel. Dat maakte de training voor mij zeer effectief. Er vond veel interactie plaats, waardoor de materie geen moment saai werd. Ik heb echt het gevoel dat ik SCRUM nu goed begrijp. Als Resultaat heb ik dan ook mijn PSM1 Certificaat weten te behalen.

profile-pic
Raul Oosterlen
Mendix developer

duidelijk beeld wat SCRUM inhoud

Hartelijk dank voor je gratis e-book "5 redenen waarom SCRUM wél werkt.Het is duidelijk, overzichtelijk en heel goed te volgen. Je maakt je standpunten heel duidelijk.Ik ben door het lezen tot de conclusie gekomen om voor een SCRUM-training te gaan, ben er gemotiveerd.Dankjewel voor alle informatie het geeft een duidelijk beeld wat SCRUM inhoud.Groetjes,Romina

profile-pic
Romina Gunputsing
Export Agent

mijn terugblik op de PSM-II training

Ik vond het allereerst een heel interessante training (zowel online als fysiek). Ik vind dat deze training absoluut een waarde zal hebben in mijn toekomst als Scrum master. Betreft de E learning vond ik de hoofdstukken heel duidelijk en heeft mij enorm veel geholpen, ook omdat ik al wat ervaring heb als Scrum master en door de Nederlandse taal was alles ook stuk duidelijker. Tijdens de tweede trainingsdag vond ik het prettig dat ik telkens een korte, bondige uitleg kreeg, samen de hoofdstukken hebben doorgenomen en even met elkaar konden sparren. Daardoor kon ik me goed voorbereiden op het oefenexamen. Tijdens en na het maken van het oefenexamen merkte ik waar ik tegen aan liep, maar door de duidelijke feedback was ik wel goed voorbereid op het echte examen. Met trots kan ik zeggen dat ik het examen heb behaald en wil jou nogmaals hiervoor bedanken."Kort gezegd", deze training kan ik zeker iedereen aanraden. Groet,Oussama

Over mij

Mijn naam is Debby Eekman, ik ben SCRUM en LEAN coach/trainer.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productieviteit leveren. Dat projecten en processen continue verbeteren en meet (klant) waarde opleveren, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transaparantie en zonder stress!

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .