training

SCRUM


Scrum is een raamwerk waarbinnen mensen complexe, adaptieve problemen aanpakken en tegelijkertijd op een productieve en creatieve wijze producten opleveren met de hoogst mogelijke waarde.

Online Training

niet gestart

Deze training geeft je een beknopt en beknopt overzicht van wat SCRUM inhoudt. Als resultaat van deze training kun je bepalen of je een training wilt volgen voor een Scrum Master, Product Owner of Developer (Developer) rol.

30 Lessen - Easy

Online Training

niet gestart

This training gives you a concise and brief overview of what SCRUM entails. As a result of this training, you can determine whether you want to follow a training for a Scrum Master, Product Owner or Developer (Developer) role.

29 Lessen - Easy

e-learning

niet gestart

Als SCRUM master heb je een aantal dingen waar je verantwoordelijk voor bent. In deze training gaan we hier dieper op in, maar ook wat de andere rollen zijn, wat hun verantwoordelijkheid is.
Ook gaan we dieper in op de 'events' van SCRUM, de 'Artifacts' de Pijlers en de SCRUM waardes, alles om je goed voor te bereiden op je examen als SCRUM Master ( PSM-I)

16 Lessen - Intermediate

E-Learning

niet gestart

Als je al een aantal maanden of jaren ervaring hebt als SCRUM master is het wellicht tijd voor een volgende stap - SCRUM Master -II. Om je voor te bereiden op dit examen gaan we samen kijken wat er voor nodig is om jou ook voor dit examen te laten slagen.

18 Lessen - None

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .