gratis webinar

Doe 2x zoveel in de helft van je tijd!

31-10-2022

10:00
uur

Lees ook mijn gratis E-book "5 redenen waarom SCRUM wél werkt"

Doe 2 keer zoveel in de helft van de tijd?


Plannen is goed, een planning blindelings uitvoeren is dom. Het is ontzettend verleidelijk om een heleboel mooie schema’s te maken – al het werk dat moet worden verzet voor een gigantisch project, overzichtelijk bijeengebracht! Maar van die fraaie, gedetailleerde planning blijft niets heel zodra die op de realiteit stuit. Houd in je werkmethode rekening met veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ideeën.

Controleren en aanpassen. Neem je bezigheden regelmatig even onder de loep, ga na wat je hebt gedaan en kijk of dat nog steeds is wat je moet doen en of je het beter kunt doen. 


Veranderen of ten onder gaan. Vasthouden aan de oude manier van werken, aan controle en strikte voorspelbaarheid, leidt alleen maar tot mislukkingen. Ondertussen geven je concurrenten die wél bereid zijn te veranderen je het nakijken.


 Maak snel fouten, zodat je ze vroeg kunt herstellen. De bedrijfscultuur hecht vaak meer aan formulieren, procedures en vergaderingen dan aan zichtbaar nuttig werk dat met korte tussenpozen door de gebruikers kan worden beoordeeld. Werk dat geen nuttige dingen oplevert, is waanzin. Door in korte cycli een werkend product te ontwerpen krijg je al vroeg feedback van gebruikers en kun je ter plekke afrekenen met alles wat alleen maar verspillend en vertragend werkt

(bron: Jeff Sutherland)

herken je dit / DROOM JE VAN...?


Perfect finish

Producten op tijd, zonder stress opleveren aan je klanten

Structuur

werken in een gestructureerde omgeving met Focus op dat waar je mee bezig bent

Communicatie

door een goede communicatie en feedback ben je meer in staat om klant waarde te optimaliseren

minder stress

Door met goede teams samen te werken, naar elkaar te luisteren en elkaar te helpen en te respecteren

meer plezier

Je weet dat er een heel team achter je staat, altijd! Samen sterk!! meer plezier in je werk!

continu verbeteren

door de feedback en het terug kijken met je team, wordt het team steeds sterker en beter!

je zult verbaasd staan hoe makkelijk het is om...


Nog meer tevreden klanten te krijgen. Doordat je als team steeds beter wordt en steeds beter op elkaar bent afgestemd, worden je producten ook steeds beter, waardoor er meer klantwaarde geleverd kan worden. producten sneller kunnen worden afgeleverd en er dus sneller feedback komt van je klanten. Juist doordat de klant meer betrokken is bij de ontwikkeling van de producten, zal het product sneller en beter voldoen aan wat de klant nodig heeft.

Fouten maken mag. Waar mensen werken worden fouten gemaakt, dat is nu eenmaal een feit. Maar door er als TEAM naar te kijken tijden een 'Retrospectieve' kun je met elkaar bespreken wat er fout ging, waarom het fout ging en wat er gedaan kan worden om dit in de toekomst te voor komen. Een continu leer proces.

Zo heeft SCRUM meer 'Events' waar je al bedrijf grote voordelen uit kunt halen. Welke dat zijn?

Kom naar het Webinar of volg een van onze trainingen.

je zult verbaasd staan hoe makkelijk het is om...

een tipje van de sluier...?


Hard werken is niet voldoende om succesvol te zijn en doelen te behalen. Je zal kwaliteit moeten leveren

Veel teweinig tijd om alles te doen


Er wordt steeds meer van ons gevraagd, door werkgevers maar zeker ook door de klanten. Maar de klanten worden dan ook weer op de huid gezeten door de consumenten. Maar hoe kan ik nu alles wat men vraagt op tijd leveren! Ik kan moeilijk tot het eind van de tijd 70-80 uur per week werken....

steeds meer verzuim


Ik zie steeds meer van mijn mensen overspannen thuis zitten. Ze vinden het werk niet meer leuk omdat het teveel stress is. Collega's kunnen steeds minder hebben van elkaar en klanten worden ook steeds veel eisender... 

Hoe krijg ik een goed werkend team


Er is veel onenigheid in mijn teams, allemaal denken ze dat ze het beter weten. Ik heb ze allemaal nodig maar hoe krijg ik ze zover dat ze als 1 team kunnen en willen samen werken. Nieuwe werknemers liggen nou ook niet echt voor de deur..

Ervaringen

wat zeggen anderen over DEZE WEBINAR...?


SCRUM training

Bij Ellevate organiseren we trainingen en events voor vrouwelijke IT-professionals. Hier ontstond de behoefte aan een SCRUM training. Zo kwamen we bij Debby terecht.Het was fijn om met Debby deze training te doen. Ze heeft een hele pragmatische aanpak, ze past de training echt aan naar de behoefte van de klant. Daarnaast heeft ze heel veel ervaring waardoor ze veel praktijk voorbeelden kon gebruiken in haar training. Hierdoor wordt het niet een heel theoretische verhaal maar een levendige training.

profile-pic
Dineke Ringle Meijers
Co-founder at Ellevate

mijn terugblik op de PSM-II training

Ik vond het allereerst een heel interessante training (zowel online als fysiek). Ik vind dat deze training absoluut een waarde zal hebben in mijn toekomst als Scrum master. Betreft de E learning vond ik de hoofdstukken heel duidelijk en heeft mij enorm veel geholpen, ook omdat ik al wat ervaring heb als Scrum master en door de Nederlandse taal was alles ook stuk duidelijker. Tijdens de tweede trainingsdag vond ik het prettig dat ik telkens een korte, bondige uitleg kreeg, samen de hoofdstukken hebben doorgenomen en even met elkaar konden sparren. Daardoor kon ik me goed voorbereiden op het oefenexamen. Tijdens en na het maken van het oefenexamen merkte ik waar ik tegen aan liep, maar door de duidelijke feedback was ik wel goed voorbereid op het echte examen. Met trots kan ik zeggen dat ik het examen heb behaald en wil jou nogmaals hiervoor bedanken."Kort gezegd", deze training kan ik zeker iedereen aanraden. Groet,Oussama

Scrum trainer waarbij de lessen plezierig en leerzaam zijn

Zoek je een Scrum trainer waarbij de lessen plezierig en leerzaam zijn, dan is Debby de persoon bij wie je moet zijn. Haar lessen gaven een hoop inzicht in de theorie en zij wist het duidelijk in praktijksituaties te vertalen. De opgedane kennis is dankzij haar manier van lesgeven makkelijk toe te passen in de praktijk. Dankjewel voor de kennisdeling!

profile-pic
Abraar Jagga
Mendix developer

Over mij

Mijn naam is Debby Eekman, ik ben SCRUM en LEAN coach/trainer.

Ik vind het heerlijk om samen met de klant te kijken naar de processen en de teams om te zien hoe we dit kunnen verbeteren. Betere teams kunnen samen stellen zodat mensen meer plezier, kwaliteit en productiviteit leveren. Dat projecten en processen continue verbeteren en meet (klant) waarde opleveren, met minder kosten, minder verzuim maar met veel meer plezier, transparantie en zonder stress!

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .