Online Training

 

 

niet gestart

 

SCRUM BASIC TRAINING (NL)

Deze training geeft je een beknopt en beknopt overzicht van wat SCRUM inhoudt. Als resultaat van deze training kun je bepalen of je een training wilt volgen voor een Scrum Master, Product Owner of Developer (Developer) rol.

30 LessenEasy

Online Training

 

 

niet gestart

 

SCRUM BASIS TRAINING (EN)

This training gives you a concise and brief overview of what SCRUM entails. As a result of this training, you can determine whether you want to follow a training for a Scrum Master, Product Owner or Developer (Developer) role.

29 LessenEasy

e-learning

 

 

niet gestart

 

SCRUM Master - I (PSM-I)

Als SCRUM master heb je een aantal dingen waar je verantwoordelijk voor bent. In deze training gaan we hier dieper op in, maar ook wat de andere rollen zijn, wat hun verantwoordelijkheid is.
Ook gaan we dieper in op de 'events' van SCRUM, de 'Artifacts' de Pijlers en de SCRUM waardes, alles om je goed voor te bereiden op je examen als SCRUM Master ( PSM-I)

16 LessenIntermediate

E-Learning

 

 

niet gestart

 

SCRUM Master - II (PSM-II)

Als je al een aantal maanden of jaren ervaring hebt als SCRUM master is het wellicht tijd voor een volgende stap - SCRUM Master -II. Om je voor te bereiden op dit examen gaan we samen kijken wat er voor nodig is om jou ook voor dit examen te laten slagen.

18 LessenNone

meer trainingen tonen

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .